Nieuws

Het begin van een nieuw jaar betekent vaak de tijd van goede voornemens. Gezonder eten, een betere conditie, minder stress… vaak valt er veel te verbeteren aan onze levensstijl. Gelukkig zijn er leuke manieren om hier mee bezig te gaan! Naast het welbekende sportschoolabonnement zijn er ook minder voor de hand liggende maar erg leuke manieren om aan je gezondheid te werken. Karate is een sport die je helpt om fysiek maar ook mentaal sterker te worden en meer in balans te komen. Hoe helpt karate om je levensstijl te veranderen?

Kyokushin Karate

Karate is een vechtkunst afkomstig uit Japan. Er zijn verschillende vormen van karate. Unlimited the Inner Way werkt met de Kyokushin gedachte, een ‘full contact’ karatestijl. Dit houdt in dat (bij volwassenen) zowel handen als voeten gebruikt mogen worden in een gevecht. Bij de Kyokushin gedachte staan drie waarden centraal: uiterste, waarheid en samenwerken. Welk doel of welke wens je voor 2018 ook hebt, door het toepassen van deze principes in je levensstijl ga je je doel of wens behalen. Succes gegarandeerd.

Karate voor goede voornemens

Karate is een goede manier om aan je conditie te werken. Dankzij de oefeningen en vechttechnieken die je leert, word je fitter en werk je aan je spierkracht zonder dat je het door hebt. Tijdens onze lessen karate leer je de juiste technieken en kun je je zowel persoonlijk als in teamverband ontwikkelen. Tegenzin om te gaan sporten? Naar karate zal je enthousiast op weg gaan! Naast de fysieke training is er ook aandacht voor de mentale kant. Is minder stress één van jouw goede voornemens? Het leren van karate werkt kalmerend. Bij de Dojo’s van Unlimited The Inner Way wordt bovendien karate gecombineerd met coaching, die bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze coaching leer je je kwaliteiten te ontdekken en werk je naar meer balans.

Manier van leven

De voordelen van karate blijven niet in de Dojo. Karate verandert je levensstijl en wordt je manier van leven. De ontwikkeling die je begint in je karatelessen en coachingsessies gaat door in je dagelijkse leven. Je leert je gewoonten los te laten en vindt meer rust. Ook kan je je goede kwaliteiten inzetten om anderen in je naaste omgeving te helpen.

Wil jij op een leuke manier aan de slag gaan met je goede voornemens? Werk aan je conditie en verminder stress met karate bij Unlimited The Inner Way.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com