Instructeurs

De instructeurs van Unlimited the Inner Way zijn allemaal geschoold in Kyokushinkai Karate. Klaas Jansen en Fried Didden hebben jarenlange ervaring in het begeleiden en het leiden van leerlingen in het vak.

Klaas Jansen

Op 25 augustus 1997 is Klaas zijn kennismaking begonnen met de way of life van Kyokushinkai Karate bij sportclub F en F The Inner Way onder leiding van Shihan Frank Liew-On. Klaas werd in 2000 Shoto Deshi, huisstudent, in Kyokushinkai karate. Als Shoto Deshi koos hij voor een sober leven zonder luxe. Door deze keuze werd Klaas zich bewust van zijn persoonlijke kwaliteiten als mens en koos ervoor om onafhankelijk door het leven te willen gaan en zijn hart te volgen. Zijn carrière als atleet was succesvol in meerdere opzichten, omdat Klaas ontdekte wat er allemaal verscholen gaat achter de ervaringen op de tatami, de plaats waar respectvol gevochten wordt. Vervolgens heeft Klaas besloten een opleiding tot Pedagogisch Werker Jeugdzorg te volgen om daar goed te leren reflecteren en zich de Nederlandse taal op een goed niveau eigen te maken. Sindsdien brengt Klaas zijn kennis in de praktijk bij sportschool Unlimited the Inner Way.

Fried Didden

Fried is begonnen in 1977 als verpleegkundige in de psychiatrie waar hij heeft gewerkt met mensen met ernstige gedragsproblemen. Later ging hij leerlingen begeleiden en werd uiteindelijk docent sociologie. Daarnaast heeft hij zich ontwikkelt als consulent voor mensen met zeer ernstig gedragsproblemen. In 2003 is hij overgestapt naar de non profit sector en werd daarbij uitgezonden naar Kosovo in de ziekenhuiszorg. De laatste jaren heeft Fried ontwikkelingswerk gedaan door heel Europa. Hierin heeft hij zich vooral gericht op de ontwikkeling van de Geestelijke Gezondheidszorg met als aandachtsgebied getraumatiseerde kinderen en jongeren. Fried deelt zijn kennis en ervaringen en treed op als gesprekspartner bij sportschool Unlimited the Inner Way. Hij helpt jongeren op weg om het juiste pad te bewandelen door middel van jeugdbegeleiding.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com