Over Unlimited the Inner Way

Unlimited the Inner Way is meer dan alleen een sportschool. Het is een sportschool voor jeugdkarate, boksen (the noble art of self defence) en persoonlijke begeleiding voor jongeren. Sportschool Unlimited the Inner Way kenmerkt zich door de Kyokushinkai gedachte:

Kuyoku: het uiterste, je gaat tot het uiterste om te bereiken wat je wilt bereiken
Shin: waarheid, je doelen behaal je alleen door discipline, doorzettingsvermogen en de juiste mentaliteit
Kai: samenwerken, je werkt samen met elkaar en hebt respect voor elkaars standpunt

Doelstelling

Onze doelstelling is zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met karate en boksen. Het zorgt voor een betere conditie en wanneer er regelmatig wordt getraind voel jij je lekker, zeker en sterk. Wat weer zorgt voor meer zelfvertrouwen. Dat geldt voor iedereen: van jong tot oud, topfit of te zwaar, met of zonder beperking. Iedereen krijgt bij ons les op de manier die bij hem of haar past.

Unlimited the Inner Way helpt je op weg

Vind je het lastig om jezelf te motiveren het beste uit jezelf te halen, dan helpen we je graag op weg. Unlimited the Inner Way kijkt niet wanneer je weinig zelfvertrouwen hebt of het moeilijk vindt om je grenzen aan te geven. We bieden o.a. weerbaarheidstraining op maat aan of kunnen je individueel lesgeven. Maar ook wanneer je agressie regulatie training nodig hebt of tegen andere problemen in je omgeving aanloopt willen we je een duwtje in de goeie richting geven.

Locaties

Wij hebben dojo’s (trainingslocaties) in Balk, Heeg, Lemmer en Sint Nicolaasga.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com